KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 canon list

Go down 
AvtorSporočilo
rosemary
the queen
the queen
avatar

Število prispevkov : 134
Reputation : 4
Join date : 10/09/2012
Age : 25

ObjavljaNaslov sporočila: canon list   Pon Sep 17, 2012 12:38 am

   THE VAMPIRES

   clayton --- benton
   a twenty-seven year old shiloh fernandez look-a-like business man of his kind

   užival je življenje od začetka do konca. in uživa ga tudi po koncu le-tega. ja, bil je ženskar odkar je vedel zase. stotera dekleta, ki so bile gostje njegove postelje, so ponavadi končale strtega srca in objokanih lic. in to bi verjetno počel še nekaj let, če se ne bi poigral z napačno. bila je vampirka, on pa jo je imel za navadno dekle. in storil je enako kot z vsemi ostalimi, naslednjega dne ji je v obraz povedal, da je bilo to vse - fuk in konec. le nemo je zrla za njim, ko je odšel, še istega večera pa je imel možnost vnovič se zazreti v njen lepi obraz. s to razliko, da ga je imela namen ubiti. in bi tudi ga, če ne bi njenega dela zmotila skupinica mladincev, ki so se vračali iz diskoteke. pustili so ga tam, a vseeno je preživel. vrnil se je še lepši kot je bil in še bolj mogočen. a ostal je precej enak. nič ga ne odvrne od tega, da se od časa do časa poigra z dekleti, z nekaterimi tudi večkrat. in to čast je dobila lepa christal, čarovnica, ki jo sicer prezira z dna srca, a se ob tem vseeno ne more upreti njeni bodobi boginje in jezikavemu govoru. a vseeno se njegovi koraki oddaljujejo od osnovne poti. vse samo zaradi čudovite rebecce, dekleta, ki jo je rešil gotove smrti. njena podoba ga je očarala, v predelu srca je znova 'začutil' bitje. nedolžno je sprejel vlogo njenega najboljšega prijatelja, nekoga njene vrste. uživa v trenutkih z njo, počuti se izpopolnjenega, a vseeno umira zaradi vednosti, da si becca želi ubiti svojega stvarnika - torej njega. naj ji pove, ali naj jo pušča, da išče krivca naokoli? in kaj bo storila, ko izve resnico, ga bo res ubila?


   rebecca --- marshall
   a twenty-four year old anne vyalitsyna look-a-like bar dancer with unfinished business
   rebecca je imela življenje, po katerem bi v trenutku posegel vsakdo. bogato družino, moškega, ki jo je ljubil in izjemno prihodnost. in vse bi se verjetno odvilo po čudovitem scenariju, če ne bi v tej zgodbi zevala velika luknja. njen oče. še vedno se spominja tistih dotikov sredi noči, ko je vstopil skozi priprta vrata njene spalnice in ji pritisnil dlan na usta, da ju ne bi kdo slišal. in dokler je lahko, je bila tiho, potem pa ji je nekega dne počilo. ravno tako, kot je počila pištola, ki jo je namerila naravnost očetu v glavo. tistega dne si je oddahnila, a kaj, ko so jo dnevi preteklosti začeli preganjati do te mere, da je mesec dni kasneje poslala svoje življenje k vragu in se vrgla iz stolpnice v smrt. vsakdo bi pričakoval, da je umrla, da ji ni pomoči, ampak iznakaženo truplo je sredi noči, pred vsemi ostalimi našel poseben moški. moški, ki ji je z ugrizom svojih čekanov v njen lep vrat ponudil življenje še nekaj let. stoletji. tisočletji. in ko se je naslednjega jutra prebudila v neznani hiši je bila izjemno zmedena. preden se je navadila na novo življenje je potrebovala leta. in čeprav izkorišča svoje stanje in se s tem maščuje vsem moškim v katerih prepozna svojega očeta, ima izrazito tarčo še vedno pred očmi - svojega stvaritelja. preklinja dan, ko jo je našel in on bo preklel dan, ko ga bo ona našla. želela je umreti, on pa ji je podaril stoletne muke. "prasec," mirno zamrmra, ob tem pa ne ve, da je ravno njen najboljši prijatelj, edini, ki ga še pozna svoje vrste, clayton tisti, ki je kriv za njen obstoj. tisti, ki ga ima najraje, a bi ga hkrati, nevede, rada ubila.
these canons were made by roselyn


Nazadnje urejal/a rosemary Pon Sep 17, 2012 6:40 am; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://ohmyjulietrpg.slovenianforum.com
rosemary
the queen
the queen
avatar

Število prispevkov : 134
Reputation : 4
Join date : 10/09/2012
Age : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: canon list   Pon Sep 17, 2012 12:48 am

   THE WITCHES & WIZARDS

   cristal --- forbes
   a twenty-one year old sofia black-d'elia look-a-like rule-breaker with an evil plan

   christal je dekle, ki bo počela vse v točno takšnem zaporedju v katerem ne sme. kršila bo zakone, nagajala očetu s katerim nikoli ni imela posebnega odnosa sploh odkar je umrla mama zaradi vampirja le, da tega ni nihče vedel. christal se je sprijaznila z zgodbo o živalskem napadu v gozdu in živela naprej, počela kar je hotela in se zapletla v mnoge slabe stvari dokler se oče ni odločil, da je najbolje da odide živeti k babici na škotsko in se poslovi od londona. spakirala je kovčke, se preselila k babici in v njeno majhno, čudno hišo katera je vedno dišala po čudnih zeliščih in tudi ona sama je bila precej čudno bitje. vsa skrivnost kdo v resnici je pa se je christal počasi razkrivala. bila je čarovnica in kmalu je pridobila na svoji moči in pri devetnajstih je že obetala kar veliko, babica jo je hotela od tega zaščititi a zaman. po odkriti resnici katera vrsta je kriva za mamino smrt se je christal pridružila temnim silam, si nadela ljubek izraz na obrazu in se odločila da bo pokončala vsakega zadnjega vampirja pa to bilo v njeni moči ali ne- združila se bo s komerkoli. vrgla se je na slabo stran, dovolila da so drugi počeli z njo karkoli tako ali tako je nihče ni ubil sama pa je dobila dobro dozo izživljanja na sebi. vsaj dokler je imela vampirja claytona ob sebi je vedela, da bo tako in mogoče je bila res mazohistka in je uživala, ko ji je nekdo izsrkal nekaj krvi a nekje v ozadju njenih misli je bil pokol vampirjev in maščevanje smrti mame. clayton pa je bil kot pravi naslov za to, da je igrala ranljivo punčko v njegovih možatih rokah in nato segla po uničenju, katerega nihče ne bo pričakoval.


   damien --- weslow
   a twenty-five year old steven strait look-a-like wizard with a plan of destruction

   to, da je bil čarovnik je vedno vzel sebi v prid in znal to izkoristiti že odkar mu je bil dar položen v zibelko. z vedo kdo je in kaj je živi že od svojega prvega koraka dalja, ko mu starša nista prekrivala kakšne moči ima v resnici in kako zelo drugačen je od svojih vrstnikov. vseeno pa je svoji čarovniške moči uporabljal samo, ko je to res potreboval ali ko so komu bile potrebne za kakšen pokol. to, da je precej zmožen in močan v nadnaravnem svetu ni skrivnost. to, da je znal pretresti temno stran pa prav tako in prav tako ni skrivnost, da je navadna moška kurba, ki skače od ene postelje do druge. pravzaprav je vprašanje v kateri še ni bil in katere postelje še ni obiskal s svojimi nočnimi pohodi. to, da je precej stalen pri charlotte ni prevelika skrivnost, čeprav je med njima celotna jama razlik, ki ju počasi uničujejo in v najbolj poznem delu večera, ko celotno mesto spi sta zagotovo drug drugemu največja sovražnika- on čarovnik v boju, da ubije vso nesnago vključno z njegovo malo ljubko lottie in ona shapeshifter-ka, ki bo naredila vse, da se bo obranila. bo torej nadobudni čarovnik, sicer otrok iz precej zmešane družine- oče propadli odvetnik zaprt v svojem svetu in mama kurba majhnega mesteca sploh še obdržal živo glavi ali pa se je s svojo močjo zapisal na prvo mesto posebnega linčanja ?
these canons were made by untouched


Nazadnje urejal/a rosemary Pon Sep 17, 2012 6:41 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://ohmyjulietrpg.slovenianforum.com
rosemary
the queen
the queen
avatar

Število prispevkov : 134
Reputation : 4
Join date : 10/09/2012
Age : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: canon list   Pon Sep 17, 2012 12:49 am

   THE DEMONS

   brock --- rhyes
   a twenty-eight year old boyd holbrook look-a-like night club owner as demon of caos

   demon je že odkar ve zase in svojega življenja pred tem se niti ne spominja. po pravici povedano, si ga niti ne želi. obožuje občutek moči in oblasti, ko pokaže svojo nadvlado nad normalnimi smrtniki. in tisti nočni klub, ki ga ima v lasti je v resnici samo krinka za stvari, ki jih vodi iz ozadja. v letih svojega statusa demona je prišel že do velikega imena in spoštovanja, kar mu daje določen nadzor nad ostalimi pripadniki svoje vrste. zato mu ni ušlo, da ena izmed novih demonk zadnje čase preveč prijateljuje z navadnim smrtnikom. in kaj hitro mu je postalo jasno, da bo moral lepo beatrix tako ali drugače, spraviti k pameti. pa če bo to moral narediti na grd način, to pomeni še toliko več užitka zanj. ampak kaj on ve o pametnih odločitvah, ko pravzaprav sam dela takšne neumnosti. s tem seveda namigujemo na dolgoletno prijateljevanje z drugimi vrstami, ki bi v resnici morale biti njegove sovražne. in resnično misli soliti pamet drugim demonom zaradi ljudi, ko je njemu v oči padlo zmedeno temnolaso dekle, ki je zadnjič pred nečim bežalo po njegovem klubu. naslednjega dne je o temnolasi zoyi vedel že vse. vse in še več. in tisti občutek neznanega ga vsak dan bolj vleče k njej, čeprav se tej želji upira z vsemi štirimi. kako dolgo mu bo to še uspevalo, da ne bo enostavno zakorakal v njeno življenje in ga naredil še bolj zmedenega kot že je?


   beatrix claire de clutier
   twenty-two year old karlie kloss look-a-like waitress as demon of fire

   vedno je bila tiha in prijazna, a tiste noči se je vse to spremenilo. dovolj je imela nenehnega izkoriščanja in poniževanja. spravila se je nad svojo rejniško družino, ki jo je sovražila z dna srca. in še preden se je zavedala, so bili vsi negibni in krvavi. ob tem pa skoraj ni opazila rane, ki je zijala na njenem boku. bila je pripravljena umreti, pa ni. nekje na pol poti v pekel, kamor je bila poslana, so ji ponudili novo priložnost. priložnost za življenje na temni strani sveta. še vedno v srdu maščevanja je stvar sprejela in v svoji novi podobi se je vrnila na svet. bila je še bolj čudovita kot prej, s to razliko, da ni bila več nedolžna in tiha, pač pa nadvse močna in samozavestna. predvsem pa maščevalna. a ni ubijala na vsakem koraku in zgolj iz čistega užitka. ubijala je z razlogom. kot tistega večera, ko je poslala ognjene zublje v starega perverzneža, ki si jo je drznil nadlegovati. ob tem pa ni opazila temnolasega deana, ki je vse to spremljal iz ozadja. njegovih besed, ko jo je poprosil naj mu pomaga postati njej podoben, se jasno spomni še danes. a zavrnila ga je hladno in hitro. pa se ni dal. vedno večkrat ga je srečavala povsem nenapovedano in morala je priznati, da je začela v njunih pogovorih izjemno uživati. zaradi občutka svoje nadvlade in njegove nemočnosti? mogoče. vsekakor je vse skupaj izkoriščala in pretvarjala v to, da ga videla večkrat in večkrat. je z lažnimi obljubami, da mu bo pomagala, samo vlekla obupanega temnolasca bolj in bolj k sebi? in kaj bo storila, ko izve, da se ji tako vsiljuje samo zaradi želje po svojem fantu?
these canons were made by roselyn


Nazadnje urejal/a rosemary Pon Sep 17, 2012 6:42 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://ohmyjulietrpg.slovenianforum.com
rosemary
the queen
the queen
avatar

Število prispevkov : 134
Reputation : 4
Join date : 10/09/2012
Age : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: canon list   Pon Sep 17, 2012 12:52 am

   THE WEREWOLVES

   lorna --- macleod
   a twenty-six year old noreen carmody look-a-like singer with a death wish

   vse življenje na isti uličici, vse življenje v isti družbi, vse življenje vse isto. nič čudnega, da je lorna že dve leti pretežno samomorilska. najprej jo je motilo, kako je njeno življenje ves čas enako, kot ga živi množica drugih ljudi, zdaj pa s svojo veliko skrivnostjo preprosto ne ve, kaj naj sama s sabo. počuti se osamljeno, počuti se prazno in bolj kot ne se počuti, kot da življenja več ne zmore. če bi šla k psihiatru, bi jo najbrž označil za manično depresivno, a dejstvo je, da je lorna zgolj osamljena. v življenju je imela eno dobro prijateljico, ki je pred kakim letom magično izginila in soseda kyla, v katerega je bila zaljubljena bolj ali manj celo svoje otroštvo. tako ali tako je imela težavo z vsemi telesnimi spremembami, ki so se dogajale z njo skozi mladost - zdaj, ko pa jo je pred približno tremi meseci v roko ugriznil nek velik in ogaben pes, nato pa zbežal, se že dva meseca na najbolj boleč način, sploh predstavljiv, spreminja v volkodlaka ob vsaki polni luni. in potem je tukaj seveda še njen novi znanec, ki se je predstavil kot apollo. govori ji, da razume, skozi kaj gre, ker je tudi sam nekoč moral hoditi skozi to, da ji bi rad ublažil bolečine in da bi si jo rad pridobil za prijateljico. naivna, kot je, se vedno bolj plete v njegove mreže, ne da bi se zavedala, da bo na koncu pristala kot mučeniška igračka za njega in njegovo zmešano hibridsko prijateljico.


   kyle --- mcgregor
   a twenty-seven year old william eustace look-a-like good guy with a crush

   Kyle je eden najbolj komunikativnih in prijetnih ljudi, a v sebi mora žal nositi skrivnostno seme svoje volčje narave. Volk ga je ugriznil, ko je bil star dve leti – sploh ni potrebno poudarjati, da ga je njegov oče; celotna družina, on, njegova dva starejša brata, mama in oče, živijo kot volčje krdelo. To je tradicija njihove družine, ki sega nazaj v čase, ko so se mcgregorjevi priselili v newcastleton pred več generacijami. Nikoli ni trpel kot volk; imel je odlične inštrukcije svojih staršev in do sedaj je že na tem, da se lahko spreminja, kadar želi, in da polna luna vedno ne izzove volka v njem, zato se lahko mirne volje sprehaja naokrog, brez strahu, da bi nenadoma spremenil obliko in mimogrede ubil kakšnega nedolžnega človeka. Da, kylovemu življenju ne manjka prav nič – razen seveda obupnega okusa za dekleta. Pred kratkim se je zapletel v manjšo afero z charlotte, od katere pa ni odnesel kaj dosti več od naravnost fantastičnega seksa. Dogvorila sta se, da se bosta še kaj videla, vsekakor pa nista niti na poti proti čustvom. Zanj to sicer ni nič novega, saj je tako preživel večino svoje srednje šole, se pa je po srednji šoli – in je pravzaprav še zdaj – popolnoma zagledan v sosedovo dekle. z lorno je preživel svoje otroštvo, kasneje sta se distancirala, zdaj pa se spet precej videvata ob kavah, striktno kot prijatelja. On ve za njeno skrivnost, kako tudi ne bi vedel – njegov brat je ves paničen prihitel domov in povedal, da je izgubil kontrolo in ugriznil svetlolaso sosedo. Nič ne bi bilo narobe, če ne bi bilo kylu popolnoma jasno, kako zelo nezadovoljna je lorna s svojo novo obliko.. in seveda, kako zelo bi pobesnela, če bi izvedela, da je krivec v njegovi družini. Tako pa sploh ne ve, če naj načne temo ali ne, ko pa vendar med njima dejstvo o njuni pravi naravi še vedno visi kot nespregovorjena senca.
these canons were made by rosemary


Nazadnje urejal/a rosemary Pon Sep 17, 2012 6:43 am; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://ohmyjulietrpg.slovenianforum.com
rosemary
the queen
the queen
avatar

Število prispevkov : 134
Reputation : 4
Join date : 10/09/2012
Age : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: canon list   Pon Sep 17, 2012 1:01 am

   THE SHAPESHIFTERS

   alexander --- mitchell
   a twenty-four year old simon-van-meervenne look-a-like something with a something

   precej preprost fant, samotar in piflarski tip človeka, ki postane precej neroden ob stiku z ljudmi dokler ji seveda mora ubiti- takrat, ga prelevi njegova precej živalska narava proti kateri se ne more upreti in postane samo še senca sebe in se spremeni v ta stroj za uničenje. ob prvi dnevni svetlobi pa že pride na plano njegova prava narava. zato, ker se noče navezati in bližnje uničiti z resnico o tem kdo je in kaj je postal se je mladenič odselil, pustil študij medicine in sedaj je tukaj v tem bednem mestecu iz katerega ne bo odnesel kaj preveč drugega kot, da bo nos tiščal v knjige in objokoval svojo usodo. vse je bilo lepo in prav dokler njegove poti ni prekrižala zoya in s svojo lepoto ga je preprosto navdušila in v njemu se je pričel boj ali naj se ji približa ali ne. seveda je posegel po najbolj neumni opciji in hotel odnesti vsaj malo njene prisotnosti v njegovem življenju in se je potem poskušati izogibati na celi črti. ni pa pričakoval, da ga bo ena sama noč in dober seks prevzel v takšni meri, da si bo še želel njene bližine in ni pričakoval, da bo ona tista katera ga bo zadržano odbila. sicer pa je to bilo še najbolje, kajti zadnje kar bi hotel bi bilo to, da bi jo poškodoval ali celo ubil. je pa postal precej trdni prepričan v to, da bo poskrbel od daleč za njeno varnost še vedno popolnoma neprepričan zakaj ima takšne občutke do nje po eni sami noči, ko mu še vročekrvna čarovnica christal ni požela toliko adrenalina po telesu kot mu ga je zoya. vendar na njej je bilo nekaj čistega medtem, ko je christal bila samo poosebljena čarovnica in prava uničevalka ter on le njena majhna igračka. s tem pa se je nekako sprijaznil. mogoče je bila prav ona tista, ki bi jo lahko zaščitila z magijo in on z živalsko močjo.


   charlotte --- diamond
   a twenty-six year old jaimie alexander look-a-like someone with something

   charlotte je tipična predstavnice svoje vrste- vzvišena, samotarska in polna zmrdovanja. hladna prasica, ki nima nobenih čustev nikjer v sebi in v različnih živalskih vlogah uničuje že tako uničena življenja. znana je predvsem po tem, da si izbira svoje žrtve precej pametno- uničene ljudi precej na tleh, mnoge od njih spremen v to kar je ona sama in iz njih naredi uničevalce. da, živela naj bi sama brez posebnega kardela za seboj toda včasih je tudi to potrebno narediti, če bi želela zaščititi svojo rit in zase in svoje življenje, ki sicer ni tako kot je pričakovala pri njenih petindvajsetih bo naredila vse več kot bi kdorkoli pričakoval. ubila bi celo damiena samo zato, da bi dobila svoje in v sekundi bi prezrla dejstvo, da spita skupaj in da jo prav on popelje do samih sladkih vrhov. vendar česa več od nje kot stalnega seksa ne bi nihče dobil pa tudi ne mali čarovnik, ki je čisto majhna ničla proti njej. tako ali tako ni edini s katerim si deli posteljo in je tu še kar nekaj žrtev njenega hladnega božanstva. kyle je bil samo še eden več in na njega jo veže le precej dober spomin na božanski seks , katerega sta imela in za katerega ni mogla reči, da ga ne bi nikoli več ponovila kajti bi lagala. to pa ne bi bilo v njeni naravi, kajne ?
these canons were made by untouched


Nazadnje urejal/a rosemary Pon Sep 17, 2012 6:44 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://ohmyjulietrpg.slovenianforum.com
rosemary
the queen
the queen
avatar

Število prispevkov : 134
Reputation : 4
Join date : 10/09/2012
Age : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: canon list   Pon Sep 17, 2012 1:04 am

   THE HYBRIDS

   medea
   a six hundred plus year old holliday grainger look-a-like monster with no beating heart

   lepa kot boginja in zlobna kot pekel je opis, pod katerim boste najverjetneje našli tole hibridsko lepotico. zagotovo je fakt, da nekaj enostavno ni bilo prav v glavi tega dekleta, ko je bila še navadna dekla na obrobjih mesteca, ki se danes imenuje london. baje je bila iskreno nesrečna; njeno življenje je bilo pogojeno z ostrim ravnanjem gospodarjev in vsakodnevnim grobim seksom z možem, ki ga ni ljubila; bila je premlada za takšno življenje. rodila je otroka, punčko, in po nekaj tednih pestovanja se je v njeni glavi nekaj zgodilo. kot bi se zrušilo vse, kar je bilo do tedaj ravnovesja, prižgal pa bi se peklenski ogenj. otroka je odnesla za hišo, mu s sekiro odsekala ude in jih obesila na bližnje drevo. brez dvoma so jo seveda spoznali za čarovnico, jo preizkušali in obtožili na smrt na grmadi. med tem, ko je gorela, se je otroško hihitala vsem, ki so hoteli priložiti poleno, potem pa, tako trdijo, je v njenih očeh zaplesal ogenj, tisti pravi ogenj, ki je gorel okrog nje, pa je ugasnil, kot bi nekdo upihnil svečo. okrog nje je nastal gost dim in ko so se hoteli prebiti do čarovnice, je ta že izginila. apolla, ki je iz daljave opazoval, kako čarovnica gori, je njena zgodba navdušila, ujel pa jo je nekaj let kasneje prav tukaj, v newcastletonu, ji zasadil zobke v vrat in jo spremenil v svojo. poimenoval jo je medea, ker je hotel, da bi, kot on, tudi ona nosila ime grškega vzora - mati, ki je ubila svoje otroke.


   apollo
   a seven hundred plus year old francois arnaud look-a-like monster with a need to kill

   Apollovo pravo ime se je nekje v stoletjih, ki jih je preživel tako, da je pobijal, kar mu je pač prišlo pod roke, izgubilo. V knjigah, ki so tako ali drugače preučevale demonologijo, se je zapisal kot apollo, ime, ki se mu je bojda priljubilo, ko je v grčiji ubil nekega pesnika. O njem in njegovem zgodnjem življenju se ne ve skorajda ničesar, čeprav mnogi viri trdijo, da izhaja iz francije. Navsezadnje je ta pošast, ki ga knjige opisujejo kot osupljivo lepega mladeniča, ki ne iztrga srca samo v prenesenem pomenu, ampak dobesedno – zaslovela šele v petnajstem stoletju, ko se je kot pravi ubijalec z roko v roki pojavil z medeo. tudi najtemnejše pošasti iz dna pekla imajo skrivnosti; in tale shapeshifterski vampir svojo šibko točko kaže javno. Medeia je postala njegova hčerka – s katero včasih tudi spi, kdaj pa kdaj jo pretepe do krvi in prav vedno ji prinese iz svojih lovov čudovite ogrlice, prstane in obleke. Da, če je v življenju kaj ljubil, je to njegova nesmrtna ljubezen do dekleta, ki ga je ustvaril sam. v svoji karieri, ki blesti kot ena najkrvavejših, je namreč umoril milijone, spremenil pa malokoga. Očitno je ta deklica ujela njegovo oko; in si prislužila ekskluzivno vstopnico na njegovi desnici. Kaj torej tako mogočen hibrid počne v tej mali, zakotni vasici? Išče, kar iščejo vsi – scottov zaklad. In dokler je že tukaj, je očitno, da se bo kar se le da sprostil in si privoščil nadvse krvavo gostijo v mestecu, kamor je prišel že drugič. lorna bo prva na meniju.
these canons were made by rosemary


Nazadnje urejal/a rosemary Pon Sep 17, 2012 6:45 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://ohmyjulietrpg.slovenianforum.com
rosemary
the queen
the queen
avatar

Število prispevkov : 134
Reputation : 4
Join date : 10/09/2012
Age : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: canon list   Pon Sep 17, 2012 1:06 am

   THE HUNTERS

   liam spencer mcintyre
   a twenty-six year old max krieger look-a-like artist with a hard decision to make

   Liam in njegova mlajša sestra darla sta le eden izmed primerkov, v katere je bila ob rojstvu vsajena genetska sprememba. Samo, da sta bila ta dva nesrečneža ločena ob rojstvu – in šele pred kratkim znova spoznana. Liam je tako v newcastletonu živel precej preprosto življenje pri svoji domnevni materi. V šoli je praviloma blestel, z ljudmi se je razumel, vkolikor mu je bilo to v interesu in posebnih problemov – razen, če jih je iskal sam – ni imel nikoli. Veliko je žuriral, veliko se je zapletal tako z moškimi, kot tudi z ženskami, potem pa se je nenadoma v njegovem življenju znašla izjema: dean. naenkrat je z fantom hodil naokrog z roko v roki, spoštovanja od svojih sovrstnikov in ljudi, ki so ga obkrožali, pa še kar ni izgubil. Ta fenomen ga je tako presenetil, da deana ni zapustil, četudi naj bi bilo vse skupaj bolj.. podvig za eno noč. Zveza, ki traja že pet let, je zanj utrujajoča predvsem zato, ker se mora noro brzdati, da fantu ostaja zvest. In vendar se je vsakič znova vračal k njemu, prej zaradi navezanosti, kot zaradi čiste ljubezni. Potem pa se je pred približno dvema tednoma v mestu pojavila darla. V enem večeru ga je zavrtela okrog prsta, spravila v posteljo, mu zjutraj povedala, da je njegova sestra, da je on eden izmed hunterjev – in, ohja, da bo moral zapustiti tako deana, kot tudi celotno svoje dosedanje življenje in se pridružiti organizaciji, sicer bodo njega – in vse njemu poznane – eliminirali.


   darla --- mcintyre
   a twenty-three year old ginta lapina look-a-like hunter recruit with no looking back

   niste edini, ki v njej ne vidite prav nič slabega; seveda, kako bi sploh lahko bilo tako lepo dekle tako pokvarjeno? in vendar v njej ne boste našli ničesar človeškega. je namreč eden najboljših izdelkov, ki so jih mentorji sploh naredili iz svojih lovcev. njeno dnevno delo je ubijanje po celotni angliji, ob čemer nikdar ne postoji in povpraša, koga mora pravzaprav eliminirati. z lastnimi rokami je zabila približno dvesto vratov in odsekala več kot tristo glav. naj je šlo za slabe ali dobre; njene misije zanjo nikdar niso bile vprašanje. kako naj bi sploh nastalo iz nje normalno dekle, ko pa je agencija od nje zahtevala, da je svoj prvi umor zagrešila že pri osmem letu starosti? sistem je takšen: višje, kot si, raje te imajo. in darla je že tako visoko, da jo imajo šefi za lastno hčerko. temu primerno je poplačana z očetovsko ljubeznijo, ki je nikdar ni dobila, lepimi stvarmi, razkošnimi stanovanji in enormnimi denarnimi vsotami. iskreno - darla komaj čaka, da se vrne 'k svojim', predvsem zato, ker ji je bila zadana precej bedna naloga. brata ni želela nikdar spoznati, v njenih očeh je bil vedno zguba, nevredna priključitve k lovcem. pa so ga očitno vendarle hoteli. zdaj je v newcastletonu in še kar čaka na liamovo odločitev; med tem ji je potrebno postoriti vse, kar je v njeni moči, da ga loči od fanta deana. in ne glede na to, kako se bo brat odločil, jo vsaj ob odhodu čaka poslastica: ubiti deana in izbrisati vse dokaze. in ta smrt bo gotovo bolj počasna in boleča, kot večina.
these canons were made by rosemary


Nazadnje urejal/a rosemary Sre Sep 19, 2012 7:04 am; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://ohmyjulietrpg.slovenianforum.com
rosemary
the queen
the queen
avatar

Število prispevkov : 134
Reputation : 4
Join date : 10/09/2012
Age : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: canon list   Pon Sep 17, 2012 1:10 am

   THE HUMANS

   dean anthony cunningham
   a twenty-four year old callum wilson look-a-like waiter with no special abilities

   živeti povprečno življenje z nadpovprečnim fantom ni ravno zabavno. Odkar mu je liam zaupal svojo malo skrivnost, je še deanovo življenje obrnjeno na glavo; predvsem zato, ker pri vsaki obliki odnosa vedno prihaja do večnega tekmovanja, pri njiju pa je to samo toliko bolj očitno. Prav toliko, kolikor ljubi svojega fanta, je namreč ljubosumen na vse, kar je fantu življenje dalo; nadpovprečne sposobnosti so samo kaplja čez rob. Morda vse deluje dobro, a prepričani ste lahko, da v deanu že lep čas vre. Fant je odrasel brez prave družine, življenje je preživel pri senilni babici, za katero mu je bilo od rane mladosti naloženo skrbeti, v šoli so se vsi spravljali nanj, ker svoje resnične identitete nikdar ni skrival.. in ko je končno mislil, da je našel svojo sorodno dušo, s katero bo zaživel skupno življenje, je nanj padla še močna skrivnost liamovega resničnega namena. Od tukaj je šlo vse samo še navzdol; nekega večera je takole mimogrede pohanjkoval po temnih ulicah in nenadoma se je pred njim zarisala podoba umirajočega starca, ki se je zgrudil pod močjo simpatične mladenke. od tedaj naprej skrivnostno beatrix iz dneva v dan vztrajneje prosi, da mu izpolni to majhno željo in ga naredi njej podobnega. zdi se, da jo bo zdaj zdaj strl in da bo njegova želja uresničena, a kmalu bo moral spoznati, da živi v hujši in veliko nevarnejši fantaziji, kot si je kdaj mogel predstavljati.


   zoya --- mcmillian
   a twenty-six year old irina lazareanu look-a-like waitress with a dark secret

   Če bi lahko še enkrat zaživela svoje življenje, bi ga zoya vsekakor. Mlada priseljenka se ni še niti dodobra postavila na noge, ko so ljudje potrkali na vrata starega stanovanja v neuglednem bloku na obrobju londona in od nje zahtevali, da pride z njimi. Po tem, ko se je namreč končno osamosvojila od krušne družine, kjer so z njo delali kot z drekom, je predvidevala, da jo čaka vsaj nekakšno normalno življenje, a očitno je imel nekaj proti temu njen že dolgo mrtev oče. Prav zato je mladenka že tri leta in pol na begu pred to nadnaravno oblastjo, ki od nje zahteva, naj se jim preda. vse od najbolj južnih točk britanije je tolkla svojo pot navzgor, dokler ni, po lastni nesreči, pristala prav v newcastletonu, pri katerem je že drugi dan opazila, da je središče nadnaravnih sil. Ki se jih, samo mimogrede, niti slučajno ne boji; njen edini strah je pred to skupščino mentorjev, a ta strah se ni pojavil od nikoder – navsezadnje je lahko pri petih videla, kako opravljajo svoje naloge, ko je v stanovanje vkorakalo približno deset mož, eden izmed njih pa je dvignil pištolo, jo potisnil njenemu očetu na čelo in sprožil petelina. nič čudnega torej, da dekle tukaj živi kar se le da pod radarjem. z ljudmi skorajda nima stika, če pije, pije sama, če se zabava, se zabava sama; pravzaprav je bila velika izjema, ko se je v posteljo spustila z alexadrom, ki mu je celo dovolila vstopiti skozi vrata svoje motelske sobe.. a kaj kmalu ga je temu primerno tudi odslovila, češ da v njenem življenju nima kaj iskati.
these canons were made by rosemary
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://ohmyjulietrpg.slovenianforum.com
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: canon list   

Nazaj na vrh Go down
 
canon list
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: if i was scared i would ::  :: the filings and forms-
Pojdi na: