|
| to the moon, and back. | |
|
+3caesar erica bennett devin roarke 7 posters | Avtor | Sporočilo |
---|
devin roarke moonlight lover
Število prispevkov : 20 Reputation : 2 Join date : 19/09/2012 Age : 31 Kraj : galway, ireland
| Naslov sporočila: to the moon, and back. Sre Sep 19, 2012 8:40 pm | |
| naročila so povsem odprta, dokler seveda naročate stvari, ki sodijo na moj repertoar izdelave. zaenkrat sem sodijo ikonce za avatarje tiste velikosti, ki jo podate (od 100x100 do 150x200 etc.), urejanje slik (ki jih lahko nato porabite kot facebook slike vaših likov, za mobitele in opise) in mixe (dveh oseb). če začnem izdelovati še kaj dodatnega bom to tudi jasno povedala. Izdelki so preprosti, brez kakšnih giga size brushov, za izdelovanje pa uporabljam photoshop cs5. potrpežljivost je lepa čednost, to imejte v mislih, če se kdaj zgodi, da jih pred vami še malo morje čaka na izpolnitev naročila potem raje počakajte. + če imate kakšne posebne želje glede barve las ali česa podobnega, potem to tudi izrecno povejte. ^^ vse moje izdelke sicer najdete TUKAJ (nekaj jih še manjka, večinoma grafika ženskih modelov) in na forumu Picture ti Burn v galeriji z zalogami podob play byev. (!) pozor. ker v povprečju na vseh forumih izdelujem malo morje avatarjev obstajajo play byi katerih galerije sem že povsem iztrošila. v spoilerju najdete seznam oseb, ki jih trenutno ne izdelujem. seznam se bo stalno osveževal - prosim, če preverite, da se oseba katere ikonce želite ne nahaja na tem seznamu, še preden naročate. seznam velja za 150x200 forumske avatarje. - Spoiler:
list last updated on sept. 19th, 2012 (10.40)
alex evans alexis bledel amber heard andrei andrei anna speckhart astrid berges-frisbey chace crawford claire holt dougie poynter drew van acker dustin milligan emilie de ravin freya mavor garrett hedlund grant gustin grey damon hayden christensen henry cavill holland roden ian somerhalder james franco jamie dornan jessica szohr joseph morgan julian morris kaya scodelario ksenia solo luke grimes lyndsy fonseca matthew gray gubler max irons natalia vodianova noreen carmody odette annable (yustman) phoebe tonkin ryan gosling sam claflin sarah godon shelley hennig sydney edmonds taylor kitsch teresa palmer thomas dekker troian bellisario tyler blackburn vinnie woolston
& primeri.
- Spoiler:
| |
| | | erica bennett the pain within
Število prispevkov : 7 Reputation : 1 Join date : 19/09/2012 Age : 31
| | | | caesar a two-faced monster
Število prispevkov : 8 Reputation : 1 Join date : 19/09/2012
| Naslov sporočila: Re: to the moon, and back. Sre Sep 19, 2012 11:29 pm | |
| niclas gillis for me, please? (: | |
| | | liam mcintyre ready to start
Število prispevkov : 32 Reputation : 4 Join date : 19/09/2012 Age : 28
| | | | devin roarke moonlight lover
Število prispevkov : 20 Reputation : 2 Join date : 19/09/2012 Age : 31 Kraj : galway, ireland
| | | | beatrix de clutier good girl gone bad
Število prispevkov : 13 Reputation : 2 Join date : 17/09/2012 Kraj : newcastleton, scotland
| | | | devin roarke moonlight lover
| Naslov sporočila: Re: to the moon, and back. Pet Sep 21, 2012 7:35 am | |
| - caesar je napisal/a:
niclas gillis for me, please? (:
Nazadnje urejal/a devin roarke Pet Sep 21, 2012 8:22 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
| | | devin roarke moonlight lover
| | | | dean cunningham attention whore
Število prispevkov : 19 Reputation : 9 Join date : 17/09/2012
| | | | rj stone
Število prispevkov : 2 Reputation : 0 Join date : 21/09/2012
| | | | liam mcintyre ready to start
Število prispevkov : 32 Reputation : 4 Join date : 19/09/2012 Age : 28
| | | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: to the moon, and back. | |
| |
| | | | to the moon, and back. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
|
dobrodošli v majhnem in simpatičnem newcasteltonu na škotskem, v mestecu, kjer si skupen življenjski prostor deli približno osemsto prebivalcev. vsaj takih, ki dihajo svež zrak in ki čutijo udarce srca v prsih. čez dan je mestece izredno prijetno, sploh za obiskovalce, ki želijo užiti utrip malomeščanstva in se istočasno poslužiti malega kupa neverjetnih znamenitosti, ki mesto obkrožajo. seveda pa zgodovina sem ne veže samo davno minulih spominov; nekateri izmed njih so še kako močno prisotni.
ob registraciji od vas zahtevamo ime in priimek vašega lika v lowercase - malih črkah. forum je necenzuriran, najnižja word count meja je 400 besed. |
vampires
wizards
demons
werewolves
shapeshifters
hybrids
hunters
humans
|
1
2
3
3
1
3
3
2
| |
as to this moment, there are no groovy outstanding peeps here. however if you really stand out, you might get your place here, on the wall of fame! |
skin, ustvarjen po predlogi cassius, forumski header in ostale grafične dobrote je preuredila ruby. podforumske slike in slike v temah je uredila rosemary, ki je spisala tudi zasnovo foruma; ta je skupaj s canon liki avtorsko delo administratork in zelo gej bi bilo, če bi se kopirala brez naše vednosti. opisi likov so last njihovih avtorjev, ki prav tako ne bodo zadovoljni, če se bodo brez njihovega dovoljenja uporabljali drugje. |
|